generalforsamling og familiedag

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

På grund af for få tilmeldinger kan vi ikke gennemføre den ordinære generalforsamling så den aflyses hermed. Vi indkalder i stedet til ekstraordinær generalforsamling den 19/8-17 i forbindelse med familiedagen i Djurs Sommerland.

 

Alle stemmeberettigede medlemmer inviteres derfor til kombineret ekstraordinær generalforsamling og familiedag i Djurs Sommerland. Er du voksenmedlem kan du invitere børn/børnebørn med til dagen på samme betingelser som øvrige medlemmer. Se invitationen til Djurs Sommerland nedenunder.

 

 

Dagsorden for ekstraordinær generalforsamling:

 

• Valg af dirigent

 

• Bestyrelsens årsberetning for 2016

 

• Fremlæggelse af revideret regnskab for 2016

 

• Fremlæggelse af budget for 2017

 

• Fremlæggelse af budget for 2018

 

• Fastsættelse af kontingent

 

• Valg af bestyrelse og suppleanter:

 

-Jette Agerholm Olsen, formand, ønsker genvalg

 

-Diana Riis Myjak Andersen, bestyrelsesmedlem, ønsker genvalg

 

-Torben Ersbøl, næstformand, ønsker genvalg

 

- Nina Holm Palm, Bestyrelsesmedlem, ønsker genvalg

 

• Valg af revisorer og revisorsuppleanter:

 

-Yvonne Gefke Andersen, revisor

 

-Britta Fandrup, revisor

 

-Birgit Palm, revisorsuppleant

 

• Indkomne forslag. Skal være formanden i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen, e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

• Eventuelt

 

 

 

Familiedag i Djurs Sommerland

 

IDF har endnu engang den store fornøjelse at invitere vores medlemmer under 25 år og deres familier til familiedag i Djurs sommerland. Sæt derfor et stort kryds i kalenderen den 19. august – vi mødes foran indgangen kl. 8.45 og får udleveret billetter. Herefter går vi samlet ind i sommerlandet hvor vi starter med at afholde ekstraordinær generalforsamling.  Foreningen er vært ved frokost, nærmere info følger når vi nærmer os.

 

Det koster 25 kr. pr. snude at deltage og tilmelding sker ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med antal børn og voksne og herefter ved at overføre deltagerbetaling via NETBANK (Nordea) på reg.nr. og kontonr. 9559 - 8127 901 318. HUSK AT ANFØRE AFSENDER og antal. Husk at meddele hvis I har ledsager kort.

 

Vi glæder os til en hyggelig dag med store og små.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

 

 

Ang. mobilepay:

Vi kan desværre endnu ikke tilbyde betaling til arrangementer via mobilepay. Så hvis i allerede har tilmeldt jer familiedagen og forsøgt at betale via mobilePay til.: 21 27 96 15 så må i meget gerne annullere dette forsøg. De af jer der allerede har betalt direkte til Jette er registreret så her er alt ok. For en god ordens skyld vil vi også lige nævne at vi indtil videre foretrækker betaling via netbank som beskrevet i invitationen til Djurs Sommerland.

 

© 2010 Immun Defekt Foreningen